top of page

Disclaimer

Wij bedanken je voor een bezoek aan onze website. Deze website wordt beheerd door AMG te Made, ingeschreven onder Kamer van Koophandel nummer 40533406.

AMG gaat uiterst zorgvuldig te werk om ervoor te zorgen dat de inhoud van onze website correct is en correct wordt weergegeven. Niettemin geeft AMG geen garantie met betrekking tot volledigheid, juistheid of nauwkeurigheid van de inhoud van deze website en eventuele inhoud van links.

De Bakkaboe website bevat mogelijk hyperlinks naar andere sites. AMG is niet verantwoordelijk voor en kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud en regelgeving van deze sites.

AMG is niet aansprakelijk voor schade hoe dan ook ontstaan welke voortvloeit uit het verkrijgen of niet verkrijgen van toegang tot deze website, met inbegrip van maar niet beperkt tot virussen die van invloed zijn op uw computerapparatuur, netwerk, software of data.
U heeft van AMG het recht om kopieën van deze website voor persoonlijk gebruik te tonen, te bewaren en te reproduceren, mits u AMG herkenbaar als bron vermeld.

De grafische voorstellingen (waaronder de foto's) op deze site mogen niet zonder schriftelijke toestemming van AMG worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt. Desgewenst kun je toestemming vragen via onderstaande contactgegevens:

AMG
Postbus 175
4920 AD Made
T: + 31 (0)162-68 58 89
Internet: www.ravagio.nl

Constateer je onverhoopt onvolledigheden en/of fouten, dan stellen wij het op prijs dat je deze meldt via: AMG@persival.nl

Babykleding - Meisjes kleding - Kinderkleding

bottom of page